Sport Massage

Your health is important to me

Sportmassage lijkt iets voor professionele en amateur sporters.
Maar sportmassage is eigenlijk voor iedereen. Of je nu intensief of recreatief sport of juist de hele dag op kantoor te hebben doorgebracht. Sportmassage is gericht op het onderhouden van de spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage, worden de afvalstoffen sneller uit de spieren afgevoerd. Dit maakt een sneller herstel van de spieren mogelijk. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Sportmassage is ook zeer geschikt als nabehandeling van een blessure. Een goede en regelmatige massage kan lichamelijke klachten verminderen en/of voorkomen. Het draagt bij tot een meer effectieve training en een betere (sport-) prestatie.

Sportmassage

Veel gestelde vragen over sportmassage.

 • Ik kan me voorstellen dat je heel graag meer wilt weten over mijn werkwijze en wat je van mijn massages mag verwachten.
  Zeker als je voor het eerst een professionele massage hebt geboekt zul je nog een hoop vragen hebben.

 • Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Er zal altijd vooraf aan een sportmassage een intake plaats vinden waar we samen bespreken wat het doel is van de sportmassage. Denk hierbij aan klachtenbestrijding, sportmassage voor het sporten, sportmassage na het sporten. 

 • Met eventuele illusies wordt meteen korte metten gemaakt! 
  De massages zijn nooit erotisch. Ik ben een massage therapeut en geen erotisch masseur. Mochten er toch ongepaste verzoeken worden gedaan (ook al is het voor de grap) dan houdt het direct op.
  De verstandhouding en het vertrouwen zijn dan zo verstoord dat ik de massage ook niet meer wil afmaken. De massage wordt wel in rekening gebracht bij ongepast gedrag.

 • Anders dan bij een ontspanningsmassage, maak ik bij een sportmassage geen gebruik van olie maar van een sportmassage lotion.

 • Na de massage mag je even rustig blijven liggen. Zodra je daar klaar voor bent ga je rustig zitten en kom je langzaam overeind. Het is belangrijk na de massage veel te drinken. De afvalstoffen die door het masseren vrij zijn gekomen voer je daarmee sneller af. Je zult je daardoor nog fitter voelen.

 • De tijdsduur van een sportmassage is afhankelijk van het doel van de sportmassage. Ik hanteer maximaal 45 minuten per sportmassage. Dit omdat een sportmassage een stuk intensiever is, zowel voor jou als cliënt als voor mij. Ook kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn bij bepaalde klachten.

 • Bij sportmassage hanteer ik een minimale prijs van 30 euro per behandeling.

  30 min is 30 euro

  45 min is 45 euro

  • Tarieven zijn inclusief reiskosten,
   lotion of olie, gebruik van schone massage lakens en handdoeken.
  • Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is.

 

Frank


afspraak bij jou aan huis

contact

Frank Cattenstart
Tel: 06-42 95 34 99
Info@ff-niks.nl
KVK nr: 80542581

Follow Us

Belangen
vereniging 
© 2020 FF-Niks
All rights reserved.