coaching-
in jouw vertrouwde omgeving
 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een doel en richting in je leven?
Belangrijk is dat je (opnieuw) bewust kan worden wat voor jou belangrijk is en hoe jij je leven wil gaan inrichten En wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Serieuze vragen die wij op een laagdrempelig manier bespreekbaar maken op een voor jou vertrouwde locatie.
Ik help je daar graag bij.

 

Mijn werkwijze:

Tijdens ons gratis oriëntatiegesprek bij jou thuis, bekijken wij of er een klik is en welke vorm van coaching het beste past bij de situatie waar je nu in zit. We zullen samen kijken hoe we de coaching voor jou gaan inrichten en welke doelen jij wilt behalen. Daarbij werk ik altijd in het moment. Wat betekent dat iedere keer dat je voor een afspraak komt we opnieuw kijken wat op dat moment de grootste prioriteit heeft. Zonder jou uiteindelijke doelen uit het oog te verliezen. Ik bied jou daarbij een luisterend oor en zal je door middel van vragen en ervaringsgerichte oefeningen ondersteunen om meer bewustzijn en grip op de situaties in jouw leven te krijgen. Waardoor je uiteindelijk weer meer zelfvertrouwen, plezier en balans gaat ervaren wat jou helpt om je doelen te verwezenlijken.

Mindfulness

In een coaching sessie word je getraind in zelfobservatie. Je leert regelmatig bij jezelf stil te staan door je drukke gedachtewereld even ‘op pauze’ te zetten en voor kortere of langere tijd je aandacht heel bewust te richten op hoe het op dat moment met je gaat. Breng Mindfulness in je leven en je werk. Een investering in meer kwaliteit van leven. Mindfulness betekent opmerkzaamheid, aandachtig aanwezig zijn. Mindfulness beoefenen is oefenen in bewust aandacht geven, in dit moment en zonder oordeel. Een training waarbij je leert bewuster om te gaan met stress in je leven. Hierdoor zul je sneller, vaak onbewuste, automatische reactiepatronen herkennen en ontstaat ruimte om lastige situaties bewust te beantwoorden. Hoe je dat precies doet? Dat ga ik jou haarfijn uitleggen!

Certificeringen:

CRKBO gecertificeerde opleiding B-mind academy

Coachvormen:

Combi Coaching met massage
Coaching via Whatsapp of Skype
Wandelcoaching
Thuiscoaching

Bel me gerust om de vele mogelijkheden te bespreken.

Het is vooral tijd om te relaxen wanneer je merkt dat je er geen tijd voor hebt. 
Het is dan tijd voor FF-Niks

Frank


GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK BIJ JOU AAN HUIS?

contact

Frank Cattenstart
Tel: 06-42 95 34 99
Info@ff-niks.nl
KVK nr: 80542581

Follow Us

Belangen
vereniging 
© 2020 FF-Niks
All rights reserved.