Ontspannings-
massage

Masseren is uit je hoofd, in je lijf. Masseren is weg van zorgen en stress en terug naar het nu. Masseren is weer leren voelen wat je nodig hebt. Wat echt belangrijk voor je is. Massage ondergaan is leren ontvangen. Iets wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ben je moe na een dag hard werken. Heb je stijve schouders en/of nek van de dagelijkse stress. Of stijve en pijnlijke spieren na een dag hard werken? Verwen jezelf en kom tot rust met een ontspannende massage. Ontspanningsmassage is zoals het woord al zegt, een massage die bedoeld is om lichaam en geest te ontspannen. Tijdens deze massage kun je even je dagelijkse beslommeringen en stress van je afzetten en heerlijk wegdromen. Met behulp van geurende oliën en eventueel een zacht achtergrond muziekje naar wens wordt het lichaam rustig gemasseerd zodat je lichaam en je geest weer helemaal tot rust komt.

Veel gestelde vragen

 • Ik kan me voorstellen dat je heel graag meer wilt weten over mijn werkwijze en wat je van mijn massages mag verwachten.
  Zeker als je voor het eerst een professionele massage hebt geboekt zul je nog een hoop vragen hebben.

 • Met eventuele illusies wordt meteen korte metten gemaakt! 
  De massages zijn nooit erotisch. Ik ben een massage therapeut en geen erotisch masseur. Mochten er toch ongepaste verzoeken worden gedaan (ook al is het voor de grap) dan houdt het direct op.
  De verstandhouding en het vertrouwen zijn dan zo verstoord dat ik de massage ook niet meer wil afmaken. De massage wordt wel in rekening gebracht bij ongepast gedrag.

 • Voor een ontspanningsmassage maak ik gebruik van zuivere minerale olie van het merk Ginkel’s. Eventueel naar keus gemengd met een druppeltje Rozen olie voor een heerlijke geur tijdens de massage. 

 • Muziek tijdens de massage is een persoonlijke voorkeur, zet dus ook zeker je eigen muziek op indien je graag muziek wilt luisteren tijdens de massage. De keus is volledig aan jezelf. De meeste mensen beschikken over eigen muziek. Indien gewenst neem ik zelf iets mee, geef dit aan bij de reservering indien nodig.

 • Na de massage mag je even rustig blijven liggen onder het laken. Het is heerlijk dan nog even na te genieten. Zodra je daar klaar voor bent ga je rustig zitten en kom je langzaam overeind. Het is belangrijk na de massage veel te drinken. De afvalstoffen die door het masseren vrij zijn gekomen voer je daarmee sneller af. Je zult je daardoor nog fitter voelen.

 • Als je belangrijkste doel is om te ontspannen en tot rust te komen adviseer ik een massage van 60  minuten te kiezen. Je zult merken dat je tijdens de massage steeds dieper ontspant en je gedachten steeds meer tot rust komen. Het lichaam en in het bijzonder je brein heeft daar de tijd voor nodig. Gun jezelf die tijd. Je zult merken dat je de dagen daarna veel beter functioneert en vitaler bent. 

 • ontspanningsmassage   1 uur 60 euro.
  ontspanningsmassage   45 min 45 euro

  Cadeaubon massage
  Maak iemand blij met een mooie cadeaubon voor een massage van 45 minuten of een uur.

   

  • Tarieven zijn inclusief reiskosten,
   (etherische) olie, gebruik van schone massage lakens en handdoeken.
  • Kortingsbonnen en cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
  • Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is.

 

Frank


afspraak bij jou aan huis

contact

Frank Cattenstart
Tel: 06-42 95 34 99
Info@ff-niks.nl
KVK nr: 80542581

Follow Us

Belangen
vereniging 
© 2020 FF-Niks
All rights reserved.